dr. Rob Bakels Geneeskunde docent van het Jaar 2018/2019

21 juni 2019

Binnen de afdeling Biomedische Wetenschappen van cellen en systemen (BSCS) is onderwijs van toekomstige generaties artsen een van onze belangrijkste taken. Elk jaar nomineert het bestuur van het medische Faculteitsvereniging Panacea vijf docenten als Geneeskunde docent van het Jaar. Alle vijf genomineerden dienen een presentatie te geven over een onderwerp gekozen door Panacea waarna de medische studenten kunnen stemmen voor hun leraar van het jaar. Dit jaar was het thema de Middeleeuwen. Na een felle strijd tussen de genomineerden werd dr. Rob Bakels gekozen als Geneeskunde docent van het Jaar 2018/2019. Dat Rob geen eendags vlieg blijkt wel uit het feit dat hij deze titel al twee keer eerder heeft gewonnen. Binnen de afdeling is deze prijs eerder gewonnen door dr. Jaap Muntinga en dr. Janniko Georgiadis die later de titel leraar van het jaar van het UMCG won.

Back to previous page